'The best or nothing' - This Gottlieb Daimler's mission statement accurately describes our attitude.

Tisztelt Látogatók, Kedves Barátaink!

Engedjék meg, hogy röviden bemutassam cégünket.

A Motor Classic anyavállalkozása 1995-ben alakult, amely veterán motorkerékpárokat restaurált. Az alapítást követő években egyre több megkeresést kaptunk veteránautók felújítására is. A megnövekedett igények szerint folyamatosan bővítettük kapacitásunkat, fejlesztettük csapatunkat, amely a mai napig szinte ugyanazon kollégák, illetve barátok tudását hasznosítva épült tovább.

Úgy alakult, hogy a közel 20 év alatt majdnem kizárólag a Mercedes-Benz által gyártott autókat újítottunk fel.

Ezen tapasztalattal, amely több mint 100- restaurált autót jelent, elmondhatjuk, hogy Európa egyik legjobban felszerelt és legnagyobb kapacitású restaurátor vállalkozásává fejlődtünk.

2012 őszén birtokba vettük a gyönyörű új üzemcsarnokunkat, amit a legjobb szerszámokkal és gépekkel szereltünk fel. Itt több mint 2500m2 területen végezzük a tevékenységünket.

A sok új megbízásnak köszönhetően azóta már ki is nőttük a rendelkezésre álló műhelyinket és jelenleg készítjük elő a következő, 1700m2-es üzemcsarnok építését, amelyben a karosszéria és autófényező szakágak kapnak helyet. Ezen új épület 2014 tavaszán kerül átadásra.

Így biztosítható, hogy minden szakma, illetve munkafolyamat egymástól tökéletesen elkülöníthetővé válik, de mégis egy telephelyen belül marad.

Telephelyünkön most már megfelelő felkészültséggel, az oldtimer restaurálás teljes szakmai infrastruktúrája rendelkezésre áll. Ennek révén egyedülálló szolgáltatásunk, hogy a restaurálás teljes folyamatát - alvállalkozók igénybevétele nélkül - magunk végezzük el, egyetlen alkatrész sem hagyja el cégünket.

Kizárólag a legjobb minőségű anyagokat használjuk fel, és törekszünk arra, hogy gyári alkatrészekkel dolgozzunk a lehető legjobb eredmény érdekében. Gottlieb Daimler jelmondata követendő számunkra: „a legjobbat vagy semmit”.

 

A hosszú évek alatt sok barátot és kiváló referenciákat sikerült gyűjteni, valamint több rangos eseményről hoztuk haza a legjobb elismeréseket is.

Kellemes időtöltést kívánok új honlapunkon való nézelődéshez, remélem, hogy Önöket is ügyfeleink között üdvözölhetjük.

 

Üdvözlettel,